Arxiu

Res no canvia

El dimarts, dia 3, havia d’anar a consultar un assumpte a les oficines que té ubicades l’Ajuntament al carrer de la Indústria. Com que ara estic fora de Sabadell, vaig consultar la pàgina web per saber l’horari d’atenció al públic. Aquest és pels matins durant el mesos de juliol i agost.  Bé, em vaig combinar la feina i els encàrrecs a fer i, a última hora, vaig anar a les oficines municipals. I, senyors meus, malgrat l’avís informatiu de la web, aquestes estaven tancades  i, amb un paper força barroer escrit: “tancat les tardes fins el 13 de setembre”.
Si ells no tenen feina o ganes de fer-ne, és el seu problema,  però com a mínim que informin el public i no ens facin perdre el nostre preciós temps. Canviar la informació de la web són sols 3 minuts
i, en canvi, jo en vaig perdre molts més. Gràcies.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top