Arxiu

La pluja marca una Festa Major sense macroconcerts

l tradicional recital de corals a la Plaça de Sant Roc i el castell de focs van posar ahir punt i final a una Festa Major atípica, amb els grans esdeveniments reubicats a la Ronda Ponent, i amb canvis o cancel·lacions per la pluja del cap de setmana. La cercavila de dissabte es va suspendre i el concert del Super 3 es va parar tot just començat. L’acte més massiu va ser la Festa Flaixbac de divendres amb unes 19.000 persones, seguit dels concert d’Els Catarres (9.000) i Los Manolos (8.000).

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top