Arxiu

Excèntrics

Ser excèntric a l’hora de celebrar un esdeveniment personal, des de l’enterrament a un aniversari, és cada vegada més freqüent. Hi ha qui tria els esports de risc, les festes extravagants, o com dues turistes britàniques, contractar el seu segrest per sorprendre els seus convidats. L’assumpte se’ls va escapar de les mans perquè la broma va ser interpretada per uns vianants com un succés i van donar avís a la policia que va detenir els festejantes i els segrestadors de pacotilla. I és a partir d’aquest moment on ha de començar la veritable celebració impactant: el pas per la presó que els pot caure per simular un delicte. En comptes de regals, els seus amics els poden portar llaunes de sardines i Celtes curts.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top