Arxiu

Més civisme

Sóc una persona gran i cada dia, malgrat les retallades econòmiques, mirant enrere admiro tots els avenços que hem tingut des que jo era jovenet. Gairebé s’ha avançat en tot i las nostres vides són ara molt més confortables, però hi ha una cosa que no entenc: per què ara hi ha més incivisme. Els joves han passat tots per l’escola durant un grapat d’anys, però bastants es comporten d’una manera incívica: no fan ús de les papereres, fan destrosses com la del castell de Can Feu, van amb les bicicletes a gran velocitat pels carrers peatonals, trepitgen les plantes, malmeten el mobiliari urbà, etc. que després hem de pagar entre tots. Ara que comença el curs escolar, seria bo que els mestres, i també els pares, fessin veure als alumnes els avantatges del civisme.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top