Arxiu

Perllongació dels Ferrocarrils

Jo, que sóc una mica despistat, veient com està actualment el Passeig, em pensava que la perllongació dels Ferrocarrils de la Generalitat era un tema que havia quedat suspès fins que l’economia es recuperés, però he tingut una alegria en saber que les obres continuen, encara que potser no al ritme que els sabadellencs desitjaven. Ara llegeixo que l’enderroc de l’estació i la recuperació de Sabadell-Rambla fins que les obres es vagin complint, són una realitat i això m’alegra de debò. Crec que els ciutadans, malgrat les dificultats actuals, haurien de recuperar la il.lusió per aquesta gran obra que, sens dubte, canviarà la fesomia de Sabadell. No tot ha de ser pessimisme.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top