Arxiu

Felicitats a la Janna Sobrepera i les seves companyes

Aquest estiu passat, em va sorprendre que en cap racó del D.S., que generalment tant cuida l’esport,  no hi figurés una petita nota exaltant el mèrit i la satisfacció de que una nena  de 12 anys, jugadora de handbol en l’equip, si mal no recordo, de Sant Quirze, i que va ser premiada amb un trofeu com a la millor jugadora d’Espanya. Encara que sigui d’un equip veí, considero que  sent la nena de Sabadell i tractant-se d’un premi important mereixia, si més no, una sincera “enhorabona!” en les pàgines d’esports del nostre diari local.
Segurament no té cap importància, però són aquelles petites coses que se’ns escapen i que valen la pena reconèixer justament en uns moments en que la majoria de notícies que ens arriben són terrorífiques i lamentables, menyspreables i indignants. Es bo i lloable ressaltar, quan es dóna el cas, aquestes petiteses que estimulen i satisfan tant a aquells que no som incondicionals dels esports com  aquells que en són seguidors i aficionats.
A vegades, una petita notícia d’aquest tipus pot servir per incentivar i donar ànims a la mateixa nena interessada, la Janna Sobrepera i Casol, així com a totes aquelles altres persones que viuen més d’aprop l’esport i que celebren amb entusiasme els èxits. Personalment felicito aquesta nena tenaç i incansable, que lluita des de molt petita per incrementar el valor de l’esport en la seva matèria escollida.  Penso que a la secció d’esports esport del D.S. no se li hauria d’haver escapat aquest petit detall.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top