Arxiu

Anar amb bici per Sabadell

Darrerament veig que pels carrers de Sabadell cada vegada hi ha més persones que es traslladen amb bicicleta. No sé si deu ser per la crisi econòmica que ens va mirar molt la pela o bé perquè la gent s’ha anat conscienciant de la necessitat de deixar l’ús del cotxe i de la moto, que contaminen i col.lapsen la ciutat en alguns moments del dia, i ha optat per aquest mitjà de comunicació que no contamina, que és barat i que et permet  aparcar a qualsevol lloc. A més també és una manera de fer exercici i Sabadell en no tenir grans desnivells, amb pujades i baixades no massa pronunciades, és un terreny còmode per aquest tipus de transport. I no sols és la gent jove la que cada vegada més va usant la bici, sinó que veig molta gent gran que fa el mateix.
Aquest increment de les bicis també causa algunes molèsties al ciutadans que anem a peu, sobretot pels carrers del Centre, la Rambla i l’Eix Macià i suposo que d’altres. No sempre els biciclistes respecten els senyals de trànsit ni la velocitat permesa doncs a vegades n’hi ha que van massa de pressa pels carrers peatonals amb perill d’atropellar alguna persona. Però també hi ha molts vianants que passen per allà on hi ha carrils bici, sense pensar que és un espai preferent pels que van amb bicicleta.
En resum, considero molt positiu que es vagi estenent l’ús de la bicicleta per las raons que he dit i també que caldria vigilar més les infraccions que fan alguns usuaris i que aquests prenguessin més consciència del perill que poden causar.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top