Arxiu

L’arbre del carrer Frederic Soler

En resposta a la imatge publicada a la secció “El carrer” d’aquest diari el passat 12 d’octubre, m’agradaria puntualitzar, primer de tot, que l’arbre de la vorera, davant el número 73 del carrer de Frederic Soler es troba dins d’una propietat privada, actualment en obres.
En aquest cas, l’Ajuntament només pot fer tasques de manteniment des de fora de l’àmbit de l’obra, que és el que es farà properament. En concret, es podarà la copa de l’arbre perquè la capçada quedi alineada amb la tanca.
Igualment es reclamarà al propietari la retirada de l’arbre, de l’armari provisional del comptador elèctric, que es redreci el pal de l’enllumenat provisional i el formigonat de la vorera provisional.
En cas que el propietari no ho faci, l’Ajuntament incoarà un expedient per tal de procedir a l’execució subsidiària. És a dir, que si el propietari no fa aquestes tasques, les durà a terme l’Ajuntament i demanarà a la propietat el pagament de les despeses que hagin comportat aquestes feines.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top