Arxiu

L’excel·lència del Taulí

Acabo de llegir l’entrevista amb el doctor Lluís Blanch, director de la Fundació Parc Taulí, amb motiu de la celebració del 20è aniversari de la Fundació Parc Taulí (D.S. 19-10-13). M’ha semblat molt interessant i m’ha fet adonar sobre la sort que tenim els sabadellencs de disposar d’un centre que ens ofereix un servei assistencial de primer ordre. Algú va dir que el Taulí era la joia de la corona de Sabadell i crec que tenia tota la raó, com ho demostren dia rere dia les felicitacions i agraïments que rep tot el personal per part dels usuaris. I els que hi hem hagut d’anar amb certa freqüència sabem bé les excel.lències del nostre hospital que es concreten tant en el tracte que ens donen els professionals de tots el nivells com en la qualitat dels moderns mètodes que empren.
Hi ha, però, un aspecte que potser no es tan conegut pels usuaris, com és la dedicació a la investigació i que situa el Parc Taulí entre els millors centres d’investigació de Catalunya. Com diu el doctor Blanch, els estudis que fa el Taulí són publicats a les revistes més prestigioses del món i tenen un índex de citació molt elevat. Destaca sobretot en la tecnologia del diagnòstic per la imatge, en la investigació sobre patologies respiratòries, infeccions endocrines i digestives així com en el tractament de les malalties oncològiques, implantació de membres i salut mental. Tot això no es veu aparentment, però reverteix directament en l’atenció que rebem els pacients.
És per tot això que, com a sabadellenc, em sento orgullós del nostre Taulí i de tot l’equip humà per la seva excel.lent tasca, alhora que els felicito per arribar al 20è aniversari amb tanta eficàcia. Gràcies!

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top