Arxiu

Túnel de Gràcia i Can Feu

Diu la Generalitat que, si volem que es porti a terme el soterrament del pas dels Ferrocarrils per Gràcia i Can Feu, l’Ajuntament haurà de requalificar més terrenys i donar-los a la Generalitat perquè hi puguin construir pisos, és a dir, que vol una compensació. Però què s’han pensat? És que els veïns d’aquests barris i la resta de sabadellencs no som catalans i contribuim a alimentar les arques de la Generalitat? Que som aliens a aquesta institució? Per què tracta aquest tema com si fóssim ciutadans d’una altra autonomia? Em temo que sigui una excusa perquè si es donen llargues, al pas que van les obres, aquesta aspiració lògica no es podrà abordar fins d’aquí a molts anys. Però, està clar, els diners s’han de dedicar a anar obrint ambaixades.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top