Arxiu

Manel posposen el concert a La Faràndula fins el 4 de desembre

Amb les entrades exhaurides pel concert del grup Manel aquest divendres, 8 de novembre, al Teatre Municipal La Faràndula, la promotora UiU acaba d’anunciar que no podran tocar a Sabadell per la convalescència del músic Guillem Gisbert. La nova data és dimecres, 4 de desembre, al mateix escenari.

Sembla ser que el vocalista del quartet barceloní ha estat donat d’alta avui mateix del centre hospitalari on va ser ingressat el passat  25 d’octubre per un pneumotòrax espontani. Els metges diuen que la total recuperació exigeix deu dies de repòs absolut i, per tant, no podia ser al concert de La Faràndula.

Demanant “disculpes per les molèsties ocasionades per aquest canvi de data”, la promotora UiU i Fina Estampa expliquen en un comunicat:

«Les entrades ja adquirides a través del canal oficial de venda digital pel 8 de novembre seran vàlides pel concert del 4 de desembre. Tots aquells que, per qualsevol motiu, no pugueu/vulgueu acudir a la nova data recuperareu el seu import en un termini no superior a 7 dies (data límit 12/11/13): simplement, heu de demanar-ho mitjançant el mail taquilla@ajsabadell.cat. De la mateixa manera, les guixetes del teatre Principal atendran la devolució de les entrades físiques comprades en aquest punt. Finalment, l’Ajuntament de Sabadell (Cultura) ha habilitat el telèfon 93 745 3150 per atendre qualsevol incidència».

Es dóna la circusmtància que l’altre gran concert de la temporada organitzat per UiU a La Faràndula, el d’Els Pets, ja va ser aplaçat per una crisi d’ansietat del seu cantant, Lluís Gavaldà. Finalment es va programar per aquest diumenge, 10 de novembre, dos dies després de l’actuació dels Manel programada inicialment.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top