Arxiu

Família agraïda

El passat dia 29 de setembre, el meu pare va patir una aturada cardíaca mentre es trobava passejant pel mercat setmanal de la Zona Hermètica. Als pocs instants, un agent que es trobava a la vora va avisar l’ambulància i els serveis d’emergència, que van actuar professionalment i ràpida per poder reanimar-lo. Així el meu pare va ser traslladat a temps a l’Hospital Clínic de Barcelona on va ser operat d’urgència amb resultat favorable.
Amb aquesta carta vull agrair, en nom meu i de la resta de la família, l’actuació de la gent que el va atendre al moment, així com el tractament rebut per part dels metges de l’Hospital Clínic que han permès que avui en dia el meu pare es trobi viu, evolucioni molt favorablement i estigui a pocs dies de rebre l’alta mèdica. De part de la família Garcia Casas, rebin la nostra més sincera gratitud.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top