Arxiu

Benet Casablancas, Premi Nacional de Música del Ministeri d’Educació

El compositor sabadellenc Benet Casablancas i el Trio Arbós, formació madrilenya de música de càmera, han estat guardonats aquest dimarts amb els Premis Nacionals de Música del Ministeri d’Educació del 2013 en les modalitats de Composició i Interpretació, respectivament, dotats amb 30.000 euros cadascun.
El jurat ha concedit aquesta distinció per majoria a Benet Casablancas per «la maduresa i mestria de la seva música, reconeixibles en la seva aportació als diferents gèneres que integren el seu catàleg».
Aquest premi reconeix d’igual forma “la seva àmplia difusió internacional” que va culminar el 2012 amb l’estrena a Barcelona de ‘Darkness Visible’ per la London Philharmonic Orchestra, dirigida per Vladimir Jurowski.
En la modalitat de Músiques Actuals, dotat igualment amb 30.000 euros, el Premi Nacional de Música ha estat concedit a la cantant asturiana Luz Casal. En anteriors edicions, aquest guardó ha estat per Joan Manuel Serrat, Amaral y Santiago Auseron


Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top