Arxiu

El Consorci de Residus, la UPC i Ferrovial Servicios col·laboren en la gestió dels residus


Durant el Congrés REINNOVA 2013 s’ha signat el conveni de col·laboració entre el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental, la Universitat Politècnica de Catalunya i l’empresa Ferrovial Servicios per a l’elaboració d’un diagnòstic de la gestió actual dels residus municipals i industrials a Catalunya i la projecció 2025-2030.
El treball consistirà en dues etapes. En la primera es farà un anàlisis pormenoritzat del model de gestió de residus domèstics i industrials a Catalunya en el període actual. Es partirà de la metodologia que la Càtedra Enresa –Amphos de la Universitat Politècnica de Catalunya va desenvolupar en el seu  moment per la redacció del Llibre Blanc de residus industrials de Catalunya i fent-ho extensible als residus domèstics. En una segona etapa es portarà a terme una projecció d’aquest model de gestió al 2025-30,  partir de les tendències observades en el període 2005-2012 i relacionant-ho amb possibles escenaris macroeconòmics. La signatura ha estat protagonitzada pel president del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental i alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, el catedràtic de la Universitat Politècnica de  Catalunya, Jordi Bruno Salgot i la Directora de Tractament i Industrials de CESPA, Rosa Forcada.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top