Arxiu

CiU denunciarà els joves que es van encadenar a la seu del carrer Sant Quirze

Convergència i Unió (CiU) a Sabadell ha anunciat que denunciarà els cinc joves que es van encadenar a la seu del carrer Sant Quirze. Recordem que un grup de joves, membres del col·lectiu Arran, van protagonitzar dijous al vespre un acte de protesta davant la seu de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). El portaveu, Carles Rossinyol, ha condemnat l’actuació i l’ha qualificat com a «pròpia de règims feixistes». Durant l’acció, els joves van mostrar el seu rebuig als pressupostos de la Generalitat pel 2014 i van criticar que Catalunya destina 70 euros per segon (6 milions d’euros diaris) a pagar els interessos del deute dels bancs i mercats financers. També van anunciar la jornada de lluita pel dia 4 de desembre a les 18 hores davant la seu del Foment de Treball de la Via Laietana.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top