Esports

El Sabadell no pot amb el Barça B

El Sabadell va sortir mal parat de la seva visita al Mini Estadi. El Barça B es va imposar (2-0) amb gols de Patric i Sanabria. Tot i la inseguretat en la que va iniciar el partit el Barcelona B, el Centre d’Esports no va saber aprofitar la circumstància per treure un bon rendiment de la seva visita al Mini. A partir de la segona part els locals van saber aprofitar més les ocasions . Així, al minut 9 el Barça B es va estrenar amb el gol de Patric que més endavant, al minut 72 de partit, Sanabria va rematar amb el segon gol. El Sabadell va tenir una ocasió  ja en el període de descompte quan Arteaga va fallar un xut davant una porteria oberta de bat a bat. Aníbal Zurdo va ser substituit per lesió.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top