Arxiu

Els menjadors escolars necessiten més recursos

A les escoles públiques de Sabadell mengen cada dia una mitjana de 2.600 escolars d’infantil i primària. L’Ajuntament posa a disposició dels centres el servei de gestió unificada per garantir que tots els infants tinguin accès al servei independentment dels seus recursos. El regidor Burgués denuncia la manca de compromís de la Generalitat i reclama més recursos per poder gestionar el servei i per ampliar les beques a les famílies necessitades.

L’actual crisi econòmica que colpeja a moltes famílies fa totalment necessari que els infants amb menys recursos tinguin garantit l’accès als menjadors escolars. L’objectiu és assegurar que tots els nens i nenes tinguin un mínim d’un àpat complet al dia.
El regidor d’Educació de l’Ajuntament, Ramon Burgués, denuncia que «com a administració competent, la Generalitat té l’obligació de gestionar i mantenir els menjadors però no assumeix la seva responsabilitat».

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top