Ciutat

Sabadell es manifesta pel dret a decidir en una jornada històrica

Just el dia en que s’ha acordat la data de la consulta i la doble pregunta que es farà als catalans el 9 de novembre del 2014, els representants de les més de 120 entitats de Sabadell, adherides al Pacte pel Dret a Decidir, s’han aplegat en un emotiu acte a l’Espai Cultura del carrer d’En Font per reiterar la voluntat de poder decidir el futur de Catalunya.

Amb l’absència de la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, la sabadellenca Carme Forcadell, motivada pels aconteixements del dia, el periodista Xavi Andreu ha donat veu a la catedràtica de Dret Constitucional i ex-diputada del PP, Montserrat Nebreda. En la seva intervenció ha fet una encesa defensa a que es pugui expressar la voluntat de tot un poble i ha dit que ens trobem en una situació de procés constituent.

Per la seva banda, Jaume Marfany, vicepresident de l’ANC, ha definit aquest dia com el triomf de la democracia i ha destacat la unitat de les forces polítiques. Durant l’acte s’ha projectat un vídeo amb imatges de sabadellencs que han signat a favor del dret a decidir. Finalment, representats de les entitats signants i voluntaris han pujat a l’escenari per protagonitzar una gran foto de família.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top