Ciutat

Veïns de Gràcia i Can Feu es planten per demanar que se soterrin els FGC

Després que la Generalitat ajornés «sine die» la prolongació fins al Castell de Can Feu del túnel dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), el descontent pren ressò en aquest barri i el de Gràcia. D’aquí la nova plataforma, presentada ahir.

Isidre Soler, antic regidor d’Entesa per Sabadell, va comparèixer en una roda de premsa en plena Plaça Sant Roc com a portaveu de la Plataforma Soterrament FGC-Ara, «oberta a totes les persones i entitats dels barris de Gràcia i Can Feu i de tota la ciutat que comparteixin l’objectiu d’aconseguir el soterrament ara i vulguin treballar fer-lo posible».

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top