Arxiu

Les malalties neurodegeneratives afecten 20.000 sabadellencs

Com cada any, els sabadellencs han respost amb il·lusió i entusiasme a la convocatòria de La Marató de TV3, que enguany destinarà els seus beneficis a la investigació científica de les malalties neurodegeneratives. A Sabadell hi ha un total de 20.000 persones afectades per aquest tipus de patologies degeneratives i sense tractament, que comprenen un centenar de trastorns del sistema nerviós. Per recolzar als afectats i a les seves famílies nombroses entitats, institucions i empreses s’han sumat a aquesta iniciativa programant per avui i demà un seguit d’activitats lúdiques, formatives i en especial de sensibilització de la societat sobre aquestes patologies.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top