Arxiu

Sabadell va participar activament en els actes a favor de La Marató de TV3

La Marató de TV3 havia fet una crida i milers de sabadellencs van respondre activament posant de  manifest, una vegada més, la seva solidaritat i implicació amb els que més ho necessiten. Més de mig centenar d’entitats, empreses i institucions van organitzar nombroses activitats lúdiques, esportives i divulgatives amb l’objectiu de recaptar fons econòmics per a la Marató de TV3, un esdeveniment participatiu de caràcter anual que mobilitza la societat amb una implicació i energia poc habitual. Es van recaptar milers d’euros.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top