Arxiu

Sabadell apropa la cultura a persones en risc d’exclusió social

Sabadell ha fet un pas endavant per apropar la cultura als col·lectius en risc d’exclusió social. A través de l’adhesió a la xarxa Apropa Cultura, els teatres municipals Principal, La Faràndula, l’Estruch i LaSala Miguel Hernández oferiran localitats de la seva programació habitual a preus reduïts per a entitats que treballen amb persones amb dificultats d’integració social o amb pocs recursos.

De moment s’han sumat a la inciativa 23 entitats locals que podran assisir a espectacles de Sabadell a partir de gener de 2014. Les condicions del conveni marquen que les entrades costaran 3 euros per persona i es reservarà entre el 2 i 4 per cent de l’aforament de cada sala, tot i que es flexibilitzarà en funció del tipus d’equipament i espectacle.

En aquests moments formen part d’Apropa Cultura 25 equipaments culturals de tot Catalunya, i durant el 2013 s’han beneficiat de l’oferta cultural 12.800 persones. La iniciativa compta amb el suport de la Generalitat, la Diputació de Barcelona i els ajuntaments. L’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, recorda la necessitat «de no ser indiferents a la injustícia» i subratlla que amb aquest programa «garantim la igualtat en l’accès a la cultura independentment dels recursos».

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top