Arxiu

El Rebost tanca l’any 2013 atenent 2.700 famílies

El Rebost Solidari de Sabadell tanca el 2013 atenent unes 2.700 famílies cada mes, una xifra que s’ha mantingut estable en els últims mesos però que, malgrat això, no fa baixar la guàrdia als seus responsables. Tot i que les previsions apuntaven a tancar l’any amb 3 mil famílies ateses, finalment la xifra s’ha estabilitzat i s’han mantingut les mateixes 2.700 famílies que ja s’atenien a mitjans d’any. La tendència es fa palesa també en altres accions de serveis socials, tot i que l’alcalde, Joan Carles Sánchez, fa una crida a la prudència i posa l’accent en què 2.700 famílies significa que unes 10 mil persones  (el 5 per cent de la població) no tenen garantida l’alimentació bàsica per manca de recursos.
Des de Serveis Socials expliquen que, tot i l’estabilitat en les xifres, la pobresa en molts casos s’ha cronificat i això ha provocat multiproblemàtiques en una mateixa llar. Les dades s’han donat a conèixer aquest matí durant la presentació de l’aportació que ha fet l’Obra Social ‘La Caixa’ al Rebost Solidari de Sabadell. L’entitat ha renovat el seu compromís amb la donació de 20 mil euros.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top