Ciutat

Uns 800 delegats van partipar a l’assemblea del Procés Constituent

La primera assemblea general del Procés Constituent, el moviment impulsat per la monja benedictina Teresa Forcades i l’economista Arcadi Oliveres, va aplegar el passar diumenge unes 800 delegats procedents del tot el territori català. L’acte va tenir lloc al recinte de la Fira de Sabadell.
En el transcurs de l’assemblea es va aprovar el document d’objectius polítics, amb un balanç positiu del treball d’extensió fet fins ara, i es va acordar traslladar als grups locals el debat sobre el posicionament de la Consulta al 2014 que és considerada un dels reptes democràtics més importants que hi ha Catalunya el proper any.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top