Ciutat

Rescatats vuit veïns d’un bloc de Can Puiggener per un incendi en un pis ocupat

Un important dispositiu de rescat es va mobilitzar el dia de Nadal a la tarda com a conseqüència d’un incendi en un pis ocupat il·legalment al carrer d’Archidona del barri de Can Puiggener. El foc va dificultar la sortida per l’escala, per la qual cosa es van haver de fer servir grues per tal de procedir a l’evacuació de vuit persones que en aquells moments es trobaven a l’edifici. Algunes van resultar afectades per la inhalació de fum, tot i que cap va resultar ferida de gravetat.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top