Ciutat

Un jove perd la vida en un accident a la C-17 i un home de 75 anys mor al Tauli després de ser evacuat de la C-16

Setmana tràgica a les carreteres. Dilluns al vespre el jove de Sabadell, Oscar I. S., de 24 anys, va resultar mort en patir un accident a la C-17 a l’alçada de Granollers. El vehicle que conduïa va sortir de la via al quilòmetre 19 per causes que s’investiguen. El jove va ser traslladat ferit molt greu a l’hospital de Granollers però no es va poder fer res per evitar-li la mort.

Per un altre costat, un home de 75 anys va morir a l’hospital Parc Taulí a on va ser traslladat després de patir un accident a la C-16, a l’alçada de Cercs (Berguedà). L’accident va passar el dia de Nadal i l’home, veí de Cercs, va morir el dia de Sant Esteve a Sabadell. L’accidentat va ser traslladat amb un helicòpter medicalitzat fins el Parc Taulí.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top