Arxiu

El 2014 serà el de la recuperació del Passeig de la Plaça Major

Arrasat des de finals del segle passat, el Passeig de la Plaça Major ha d’emergir renovat i reurbanitzat de manera definitiva en aquest 2014. S’ha anunciat que les obres conclouran a mitjans d’estiu, abans d’acabar l’any en qualsevol cas. Serà un esdeveniment històric i, a part de vèncer l’escepticisme que ha pres en bona part de la ciutadania, hi pot haver altres motius per la sorpresa. fins i tot una certa alegria. Entre d’altres, la que hi produirà la plantació d’una quarentena d’arbres, dels quals trenta lledoners en concret, i l’efecte del «vitrall aeri» que hi està projectant el pintor sabadellenc Alfons Borrell.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top