Esports

Record de participants a la segona cursa La Nostra

La segona edició de la cursa La Nostra va mobilitzar dimarts a la tarda unes dues mil persones entre els 1700 inscrits i el públic que els va acompanyar al llarg del circuit de 5 quilòmetres per la Creu Alta i pel Centre de la ciutat. El temps i les temperatures han contribuit a l’èxit de la prova. Els guanyadors han estat Jordi Torrent i Montse Mas.. Previament es va celebrar la cursa infantil que va despertar tambe una gran expectacio.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top