Arxiu

El primer nadó de l’any es diu Nahia i viu a Castellar

X9Q5514El primer nadó de l’any, la Nahia Piñol Alfonso, va esperar que el seus pares poguéssin acomiadar l’any per néixer. I ho va fer a  les 3:06 de la matinada, convertint-se així en la primera que arribava amb l’any nou a l’Hospital de Sabadell. La nena, filla de la Sheila, infermera a Can Ruti, i el Xavi, enginyer, va pesar 3.250 grams i va medir 49 centímetres. El part «ha anat molt bé, de llibre», explicava la mare qui juntament amb el pare dedicaven paraules d’agraïment al personal de l’Hospital: «no ens volem deixar a ningú però recordenm la Meritxell, la llevadora, i l’Àngels que ens han atès molt bé». Per aquesta parella de Castellar, aquest era el seu segon part. Fa tres anys va néixer el Pol que només conèixer la notícia va voler anar a veure la seva germana.  Si la Nahia va arribar amb el 2014 el Santiago Garrido Castilla va acomiadar el 2013. Va ser l’últim nen nascut l’any passat al’Hospital de Sabadell. Pels seus pares, el Francisco Javier i la Irene, veïns de Ca n’Oriac, és el seu primer fill. El Santiago va pesar 3.060 grams i va medir 49 centímetres.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top