Arxiu

El principi d’una bonica amistat

Després de dos mesos de convivència a les dependències municipals de La Torre de la Serra d’en Camaró, els veïns del barri i l’Associació Êthos han deixat enrere les seves diferències i ja planegen accions conjuntes de cara al futur. Molt lluny queden ja les diferències que van enfrontar durant el passat estiu als veïns de la Serra d’en Camaró amb l’Associació Êthos per la cessió d’aquest edifici a l’entitat de rehabilitació de persones drogodepenents. L’associació veïnal i Êthos van acordar, finalment, repartir-se l’edifici i establir unes bases de concòrdia. I és que els veïns van posar el crit al cel quan poc abans de l’estiu, l’Ajuntament va decidir cedir a Êthos els espais de l’edifici La Torre, fins llavors ocupats per l’AVAN (Associació Vallès Amics de la Neurologia). Ara conviuen amb normalitat.8.1 a 3 col

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top