Arxiu

La Iaia, Súper Gegant i Boreals, primers fitxatges del festival Embassa’t

Als organitzadors del festival Embassa’t, el col·lectiu Sabadell Sona Jove, els agrada escalfar motors amb antelació. Així que ja han anunciat dates, han posat un abonament a un preu d’oferta (25 euros) fins el 25 de febrer i han donat els primers tres noms.
Són els grups La Iaia –que presenta el nou disc On és la màgia (2013) després de l’excel·lent debut amb Les ratlles del banyador (2011)–, el trio de Reus Súper Gegant i la joveníssima banda barcelonina Boreals.
L’Embassa’t, que l’any passat estrenava ubicació als jardins de l’Espai Cultura de l’antiga Caixa Sabadell i Unnim (ara BBVA) en ple centre de la ciutat, repeterirà en aquest mateix espai els dies 26, 27 i 28 de juny.
L’anomenat Festival Independent del Vallès hi mantindrà els dos escenaris (principal i amfiteatre), així com el Mirador del Museu del Gas.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top