Arxiu

La Passada de Sabadell torna a ser la més genuïna

Hi va acompanyar el bon temps, gairebé inesperat. Però, sobretot, la indefectible il·lusió de les dues colles, la Vella i la Nova, i l’empenta de gairebé cent cinquanta anys de fer Passada a Sabadell, només interromputs per la guerra civil. La d’aquest any ha estat magnífica. El Sant Antoni Abat de Sabadell és entre els millors de Catalunya, no tan sols perquè junt amb Vilanova i la Geltrú és l’única població que el celebra el 17 de gener. Quant a carros de treball i carruatges de passeig, la qualitat i la quantitat van tornar a ser excepcionals, dignes del millor museu si n’hi hagués.

2.2 3 col

PORTADA 1 A 4 COL.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top