Arxiu

El Consell d’Alcaldes del Vallès demana a la Generalitat millorar l’ús del carril Bus-VAO de la C-58

1

El Consell d’Alcaldes i Alcaldeses del Vallès Occidental ha acordat avui demanar al conseller de Territori i sostenibilitat de la Generalitat que estudiï les diverses possibilitats d’ús del carril Bus-VAO de l’autopista de la C-58 per resoldre els problemes d’embussos de trànsit que es produeixen a l’entrada i sortida de Barcelona i a altres trams de la comarca. Constaten que l’ús mitjà diari d’aquest carril, d’unes 4.600 persones, està molt per sota de la xifra inicialment calculada.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top