Arxiu

Genazzano torna al Jam amb el soul més sensual

GenazzanoA Gemma Genazzano, establerta a Nova York però amb arrels familiars a Barcelona,  els crítics a la revista ‘All about jazz’ l’han comparat amb Sade, en el smoth-soul. Però en el punt eròtic, prou tòrrid, també se li podrien trobar antecedents en Donna Summer, en un altre estil i una altre energia.
Sense haver hagut de llegir la revista de referència, al club de jazz del Raval de Dins tenen criteri propi al respecte. El Jam Session, en efecte, va presentar per primer cop Gemma Genazzano en el novembre del 2012, amb un èxit rotund tant per la convocatòria de públic i en el resultat artístic.
Habitual a sales tan cèlebres com el Blue Note o el Joe’s Pub de Nova York, Gemma Genazzano passa pel Jam Session i pel Jamboree cada cop que torna a Barcelona. D’aquí que aquest divendres (22’30 h) vingui de nou a Sabadell.
Gemma Gennazano es va formar al Berklee College of Music de Boston, i el seu primer àlbum individual, If you love me, va ser produït per Marlon Sounders.
Com en anteriors visites al Jam Session,  Gemma Genazzano tindrà al piano Joe Scott, que ha tocat també per artistes tan diversos entre sí com Peter Gabriel, MC Hammer o Lauryn Hill, i dóna un contrapunt d’energia a la sensualitat de la cantant.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top