Arxiu

L’escola The Company fa una gala de dansa i teatre per La Marató

Encara és obert el termini d’aportacions econòmiques a La Marató de TV3 i l’escola The Company de Sabadell hi col·labora, junt amb el col·lectiu cultural La Llançadora i l’Ajuntament de Sabadell, amb una gala de dansa i teatre que té lloc aquest dissabte (19h; 7 euros) a L’Estruch (Sant Isidre, 140).
La primera part consta d’extractes del repertori de dansa clàssica i coreografies modernes de dansa contemporània a càrrec d’artistes professionals i alumnes d’aquesta escola del carrer Sant Josep, que dirigeix Montse Vera.
Amb +Danza Proyect
Es comptarà amb la participació especial de la companyia +Danza Proyect, dirigida per Carlos Bonilla i Catherine Stuyt, que interpretarà la seva nova peça Play.
Tot seguit es representarà la peça teatral de 25 minuts Oh! La guerra, quin joc de disabarats!, de Jordi Voltas, dirigida per Sergi Amat. Cèlia Nolla presentarà la vetllada i també farà de rapsoda.
Namina al Balboa
D’altra banda, La Llançadora organitza el vermut-concert de Namina aquest diumenge (12.30h) al Balboa del carrer Fortuny, on aquesta barcelonina de pare català i mare brasilera presenta el seu eclèctic repertori, sobretot amb cançons pròpies en català, portuguès i anglès. Una original proposta d’arrels mestisses que inclou poesia.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top