Ciutat

Les jornades de portes obertes de la UAB rebran mil alumnes de Sabadell

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) celebrarà la setmana que ve les seves Jornades de Portes Obertes destinades als estudiants de primer i segon de Batxillerat i de Cicles Formatius de Grau Superior. En total, l’Autònoma acollirà entre avui dimarts i dijous la visita de 20.305 estudiants, procedents de 388 centres d’arreu de Catalunya, Illes Balears, Castelló i Andorra, que visitaran el campus de Bellaterra per assistir a més de 200 conferències sobre les titulacions que imparteix la UAB. Hi assistiran també prop de 500 professors de secundària.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top