Ciutat

Josep Ayuso presenta candidatura a les primàries envoltat de militants

6.1 A 4 COL.

La presentació oficial de la candidatura del tinent d’alcalde d’Urbanisme a les primàries del PSC per escollir el futur alcaldable es va fer envoltada de persones del partit que li donen suport. Hi havia regidors del grup municipal, els dos diputats, i més de vint militants.  Josep Ayuso va dir que «la presentació de la meva candidatura la faig avui perqué abans volia parlar amb tothom per comptar amb el màxim consens possible».

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top