Arxiu

UiU fitxa Quim Masferrer amb l’espectacle «Temps» pel 30 Nits

47.2 a 2colLa promotora sabadellenca UiU dels cosins Urpí poden estar satisfets perquè acaben d’esgotar les entrades pel concert del cor Geriona al Teatre Principal (22 de febrer), que per primer cop, atenció, posava a la venda la totalitat del tercer pis. Serà, sens dubte, un ‘Happy day’ amb més de 500 espectadors.
Coincidint amb aquest récord i el que serà el tercer «entrades exhaurides» d’UiU després d’Els Amics de les Arts i Manel a La Faràndula, la promotora privada ha anunciat el fitxatge de Quim Masferrer (Teatre de Guerrilla, El Foraster de TV3) pel festival 30 Nits. Serà el divendres 4 de juliol a La Faràndula amb el nou espectacle Temps, que dirigeix Ramon Fontserè (Els Joglars).
UiU pot presumir d’aportar dos sòlids caps de cartell al festival estiuenc, si hi sumem la ja anunciada Sílvia Pérez Cruz, que vindrà amb l’única companyia de Refree per presentar disc nou (La Faràndula, 29 de juny).
La venda d’entrades de Temps s’obrirà per internet a partir d’aquest dilluns i a taquilla dimecres.
90 minuts de «llibertat»
Amb el mateix format que a l’anterior Xarlatan (un únic actor i un ‘partner’ d’escena –aquí Agustí Rovira– i «un tractament curós de l’espai escènic i sonor»), Quim Masferrer interpreta un home al qual acaben de comunicar que li queden 90 minuts de vida. Serà una hora i mitja «de la més autèntica i plena llibertat que mai podrà gaudir un ésser humà», amb moltes emocions contraposades però amb «la llibertat de ser sincer i de saltar-se les normes polítiques, socials i morals…»
Una tragicomèdia amb un compte enrere.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top