Arxiu

A Sabadell hi ha 3 mil persones voluntàries

Segons les estimacions de la regidoria de Relacions Ciutadanes de l’Ajuntament de Sabadell, en aquests moments a la ciutat hi ha unes 3 mil persones que practiquen el voluntariat. La regidoria, Anna Carrasco, assegura que «amb la crisi ha crescut el voluntariat per les necessitats de les entitats de continuar tirar endavant els seus projectes, però amb menys recursos». La xifra s’ha donat a conèixer amb motiu de la presentació de la memòria de 2013 del programa municipal Sabadell Suma, que informa, assessora i fa de pont entre les entitats i les persones que volen ser voluntàries. Al darrer any els tècnics del programa han entrevistat 250 ciutadans i ha fet 70 crides de voluntariat corresponents a 35 entitats de la ciutat.DSC_2804

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top