Arxiu

Can Llong tindrà estudis de secundària el proper curs escolar

Segons ha pogut saber D.S, el barri de Can Llong tindrà estudis de secundària obligatòria el proper curs escolar 2014-15. De moment i com a solució provisional les classes s’impartiran en aules prefabricades. D’aquesta forma es dóna sortida a la històrica reivindicació de la comunitat educativa del barri, que des de fa temps reclama un institut a la zona. En aquests moments a Can Llong hi ha tres escoles d’infantil i primària: Can Llong, Mas Boadella i Virolet.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top