Ciutat

CiU defensa l’acord amb el PSC per solucionar la direcció de la ràdio

El portaveu del grup municipal de Convergència i Unió (CiU) a l’Ajuntament de Sabadell, Carles Rossinyol, ha confirmat a D.S que al Ple del proper dimarts votaran a favor de la proposta de nova direcció de l’emissora municipal Ràdio Sabadell. D’aquesta forma, el nou director serà Manolo Garrido i la cap d’informatius serà Montse Pérez. Rossinyol defensa el seu acord amb el PSC «perquè fa més d’un any que tenim una ràdio amb cert desgavell perquè no hi havia acord polítis, i s’havia de buscar una solució». Amb els vots del PSC i CiU s’arribarà als 18 necessaris que calen per aprovar el director d’una emissora de ràdio pública, segons la Llei de l’Audiovisual de Catalunya.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top