Ciutat

Marta Farrés diu que si guanya Josep Ayuso no anirà a la candidatura

6.1

La candidata a les primàries del PSC, Marta Farrés, va aplegar ahir al vespre unes 300 persones al Complex Alexandra a l’acte final de la campanya. Durant la seva intervenció va assegurar que «en cas de perdre les primàries em comprometo a fer un pas al costat». Farrés considera que les propostes de la seva candidatura i les de Josep Ayuso defensen projectes diferents i per aquest motiu creu que si aquest dissabte guanya l’altre opció ella no formarà part de la candidatura del PSC a les municipals de 2015 a Saba-
dell.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top