Ciutat

Sabadell Cultura tem pels actes festius i els espectacles de carrer al futur Passeig

4.1 4 col

Els actes festius, de les revetlles a les sardanes i dels focs de Sant Joan als concerts de jazz i altres músiques modernes o tradicionals, havien tingut un gran escenari entre el Passeig i el Racó del Campanar. D’aquí que la federació Sabadell Cultura temi per la idoneitat del que ara es comença a urbanitzar a l’indret. CiU fa costat a Sabadell Cultura i les altres entitats temerosos per la configuració del Centre, tal com dimarts va informar D.S. Avui, l’Oficina del Centre reunirà les entitats crítiques al respecte i, dimecres vinent, acollirà l’encontre d’aquestes amb tècnics municipals.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top