Arxiu

La Rambla mou idees per atraure més comerç

Amb més de 150 locals comercials (gairebé un a cada finca) la Rambla destaca entre els eixos comercials més densos i potents de Catalunya. En sectors com la confecció o els electrodomèstics, hi coincideixen els grans operadors i el més potent del comerç tradicional. Dins de Sabadell, ha notat menys els efectes de la crisi que altres zones comercials, inclòs l’Eix Macià. Coincideixen en confirmar-ho comerciants amb establiments a diversos punts de la ciutat. I ara se li presenten noves oportunitats, amb la progressiva recuperació del consum i l’esperat final de les obres al Passeig de la Plaça Major. Amb optimisme, però també amb punts d’incertesa, és el moment de posar-se a punt pel futur.2.1 6 COL

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top