Arxiu

La Rua guanya en qualitat i participació amb prop de 1.700 persones al carrer

La Rua de Sabadell ha aconseguit guanyar-se un prestigi que es fa palès en la qualitat i la quantitat de les carrosses i comparses participants. Diumenge sortiran al carrer 1.640 persones en el recorregut més colorit i mogut de l’any. Els participants pertanyen a 23 entitats i que han abocat grans esforços per oferir al públic les millors i més originals comparses, un total de 23, i carrosses (15). La Rua de Carnaval sortirà les 5 de la tarda del carrer de Francesc Layret per iniciar un recorregut pels carrers de la Creu Alta i el Centre de la ciutat. La fi de festa començarà a les 7 de la tarda a la Plaça del Doctor Robert amb música, repartiment de premis i la fi del regnat del Carnestoltes, prevista a dos quarts de 9 del vespre.4.1 A 4 COL.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top