Arxiu

La UAB ret homenatge a Amparo Moreno, en el Dia Mundial de la Dona

Amb motiu del Dia Mundial de la Dona Treballadora, la Universitat Autònoma de Barcelona organitza divendres, a les 12 hores, a la sala de Teatre de la Plaça Cívica (edifici ETC) un acte institucional en què es retrà homenatge a Amparo Moreno, professora del Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació i directora del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural. Amparo Moreno serà presentada per Hortensia Iturriaga, professora del Departament de Química. Moreno pronunciarà la conferència «Aportacions del feminisme a un humanisme plural» i hi intervindran també el rector de la UAB, Ferran Sancho; la vicerectora d’Estudiants i Cooperació, Sílvia Carrasco; i la directora de l’Observatori per a la Igualtat de la UAB, Montserrat Rifà.

A l’acte, a més, es llegirà un manifest i es presentarà la nova campanya “#Comunicacció” de l’Observatori per a la Igualtat de la UAB. Amb aquesta iniciativa, es convida la comunitat universitària a denunciar i respondre les situacions de discriminació a la UAB per mitjà del hashtag #comunicaccio, enviant missatges a l’Observatori a través de Twitter, Facebook o correu electrònic. Es pot incloure una fotografia il·lustrativa de la situació que voleu denunciar i una proposta de resposta. Amb aquestes aportacions, l’Observatori elaborarà un recull de les situacions de discriminació al campus.  En finalitzar l’acte, diferents col·lectius i associacions de la UAB oferiran informació i organitzaran activitats a la plaça Cívica sobre temes com l’experiència de portar vel, el paper de la dona a les Nacions Unides o els models estètics imposats.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top