Arxiu

Ciutadans de Sabadell donen el seu testimoni a la ‘Ruta pel Sí’ de CDC

Els sabadellencs van poder donar dimecres a la tarda el seu testimoni sobre perquè volen votar en una consulta en el marc de la campanya la ‘Ruta pel Sí’ que ha engegat Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) pcdcer tot el territori català. La unitat móbil va visitar Sabadell, on va es va instal-lar al Passeig de la Plaça Major. La ruta va començar a Badalona i és previst que finalitzi el 3 de maig. La furgoneta estarà a partir de les 9 del matí d´aquest dijous a la cruïlla del Passeig de la Florida amb Onze de Setembre, a Santa Perpètua de Moguda.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top