Ciutat

La UAB serà la primera universitat en oferir formació professional

El pròxim curs, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) oferirà per primera vegada a Catalunya tres Cicles Formatius de Grau Superior. Els tres Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) que impartirà la UAB el proper curs acadèmic són Direcció de Serveis de Restauració, Prevenció de Riscos Professionals i Comerç Internacional. Serà la primera universitat pública catalana en oferir aquest tipus de titulacions amb el valor afegit de la qualitat universitària.
11.1 a 3 col

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top