Arxiu

UiU és a punt de fer el quart «sold out» amb el concert de Blaumut

33.1 a 3colNomés una vintena d’entrades quedaven per vendre ahir al Teatre Principal pel concert que oferirà el grup Blaumut el divendres 4 d’abril a les 21.30h.
La gran demanda de públic ha fet que la promotora local UiU hagi decidit obrir també la venda dels seients dels laterals del primer i segon pis, denominats «de visibilitat reduïda», a 7 euros.
Si s’esgota l’aforament es convertirà en el quart «sold out» de la promotora sabadellenca després del que van aconseguir amb Els Amics de les Arts, Manel i més recentment el cor Geriona al mateix Principal.
Les cites properes de UiU són la gira del nou disc de Mishima, L’ànsia que cura (6 de juny a La Faràndula), la presentació del nou disc de Sílvia Pérez Cruz amb Raül Fernández «Refree» (diumenge 29 de juny a La Faràndula) i l’espectacle Temps a càrrec de Quim Masferrer, de Teatre de Guerrilla i conductor del programa de TV3 El foraster. Aquest, recomanat per a un públic major de 16 anys, arribarà el divendres 4 de juliol a La Faràndula (entrades a 18 euros).
El concert de Mishima serà el primer al Vallès just després del que oferiran a Barcelona. Justament avui es posa a la venda el seu nou disc.
Blaumut, liderat per Xavi de la Iglesia, arriba a Sabadell amb la gira de Turista, disc de debut que va editar el segell local Picap. Pa amb oli i sal o Bicicletes són alguns dels ‘hits’ d’aquesta peculiar conjunció de pop, folk, clàssica i cançó d’autor.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top