Arxiu

La Faràndula clama el SÍ-SÍ i s’omple fins el galliner per la independència

Tots els ponents van cantar Els Segadors al final de l´acte

Tots els ponents van cantar Els Segadors al final de l´acte

El Teatre Municipal es va omplir fins dalt

El Teatre Municipal es va omplir fins dalt

SISI-1

Sergi Mateu va aixecar el públic a cop de bateria de Guillem Barceló

Un cop més la Faràndula es va omplir de gom a gom per acollir un acte organitzat per Sabadell per la Independència (l’Assamblea Nacional Catalana).
SI l’any passat es demanava poder votar, el clam d’enguany (amb el lema Som-hi Sí-Sí)
és que tothom vagi a votar i que voti Sí a tenir un estat i Sí a que aquest estat sigui independent.
La gala va estar presentada i amenitzada pel Peyu, l’humorista de l’“APM”, de TV3. qui va fer broma sobre els independentistes i la necessitat d’estipular el número de crits d’independència quan es canta la famosa tonada: in-inde…
La feina petita
Montserrat Chacón (de SbdxI), obrí el foc destacant la feina dels voluntaris que, encara que no ho sembli és molt important. Després van parlar responsables de Òmnium Cultural i l’Associació de municipis  per la Independència.
Un dels millors moments de la nit va ser quan l’actor sabadellenc, Sergi Mateu, va narrar i poetitzar les mil i una raons a favor del Sí-Sí.
Es va fer acompanyar pel polifacètic sabadellenc, Guillem Barceló que, amb uns ritmes de bateria, musicava les raons de Mateu. Després de cada raó, tot el públic cridava “SíSí” al ritme de la bateria de Barceló.
La cantant Neus Mar va interpretar “A contracorrent”, on es compara la dificultat de ser noia i cantar havaneres amb el sentiment independentista, tan difícil d’entendre fora de les fronteres. També va posar els pèls de punta al miler de persones que omplien el teatre en versionar “País petit” de Lluís Llach, amb veu dolça.
El sexe de les sípies
El periodista Tian Riba, per difícil que sembli, va relacionar el procés amb el sexe de les sípies i el penis de Mick Jagger. Per molt que costi, va dir, i per no perdre mai la dignitat, s’ha de seguir endavant amb el procés sobiranista.
Comín, exmilitant del PSC, esperonà als convençuts a què no deixin defallir els que alguna vegada han tingut dubtes, com és el seu cas.

Comentaris
To Top